Theekransje

Hoi trutjes

Wij zijn Britt, Dewi, Esther en Sietske. We hebben meningen over van alles en nog wat, van politiek tot films tot plantjes. Omdat die meningen voor jezelf houden ook maar een beetje saai is, hebben we besloten om een blog te beginnen.

Hoewel we van elkaar verschillen, zijn we verbonden door ons heilige geloof dat het leven een trut is. Om de wereld wat minder #sad te maken, schrijven we regelmatig over activisme, maar ook over lelijke dieren, drank en reizen.


Over de schrijvers

Britt – 26 – Ik word blij van thee, muziek, tv series, films, boeken, slapen en sarcasme. Maar vooral van thee. Thee is belangrijk. Ik heb meningen over dingen.

Lees Britt's stukjes!

Dewi - 26 - Ik ben het wandelende exemplaar van Wikipedia, zelf benoemd guru als zweefteef en mijn levensmotto is: ‘eten is lekker’. Ik praat graag met hashtags in het echte leven, #hila. Mensen die niet lachen om hun eigen grapjes hoef ik niet te kennen. Ik schrijf niet over saaie drollen en vies eten.

Lees Dewi's stukjes!

Esther - 24 - Student Intersectional Gender Studies. Fervente hashtag-misbruiker. Ik heb een zwak voor genetisch gemanipuleerde supersoldaten of anderszins onbereikbare figuren. Steve Rogers en ik hebben dezelfde seksualiteit. Expert op het gebied van Chris Evans’ baard, social justice, en Sharknado.

Lees Esther's stukjes!

Sietske - 26 - Ik heb sinds kort een hipstertas, vind eten lekkerder als het in de vorm van een dinosaurus is en heb een zwak voor onbereikbare mannen die blauw zijn. Ik ben baas in pixelneuken, de iPod music quiz en mijn stem kwijtraken. Verwacht van mij schrijfsels over reizen, fanculture en praktische tips.

Lees Sietske's stukjes!

Twitter / Instagram

Anita
Anita schrijft niet langer voor Theekransje.