Theekransje

De huidige favorieten van Dewi

Alle bloggers en Youtubers doen eraan: favorieten. Wij identificeren ons ook als blogger dus doen wij hier ook vrolijk aan mee. Ik laat mijn huidige favorieten weten. En weetje, dit hele stukje is niet gesponsord #nonspon.

Favoriete Jan Smit-uitspraak waardoor ik hem wilde slaan tijdens het Songfestival
De situatie was dat België een leuk, swingend nummer had en dat gezellige meisje heette toevallig Laura. En toen moest Jan zijn kutlied quoten: "Haar naam is Laura". De ontstane discosfeer was in één klap weg, omdat Jannetje egocentrisch over zijn muziek moest zijn.

Favoriete feestdag van de afgelopen maand
Dat was dan toch Hemelvaartsdag en Bevrijdingsdag. Dat waren twee dagen in één dag! Sodeju! Hier wil ik mijn wijsheid 'twee is beter dan één’ naar voren halen. Dit geldt voor kaassoufflés, wijn en feestdagen dus.

Favoriet beauty-item
Een favorietenlijstje is niet compleet zonder een beauty-item. Ik kan hier natuurlijk mijn favoriete Kylie Jenner-lipstick opnoemen of een korte review schrijven van de Real Techniques kwasten die nu gewoon bij de Etos te koop zijn. Maar nee, mijn favoriet in deze categorie is toch mijn good old borsteltje van de Primark. Deze zorgt er altijd voor dat mijn pony on fleek is zonder dat ik het twee keer per dag moet wassen en föhnen. Topding.

Favoriete meme

Favoriete alcoholische consumptie
Nu de temperaturen soms stijgen ga ik niet verstandig water drinken, maar grijp ik lekker naar de alcohol. Cocktails zijn natuurlijk lekker, maar in Nederland onbetaalbaar. De meeste Nederlandse kroegeigenaren hebben geen verstand van wijn waardoor dit ook niet te drinken is. Het lekkerste is dan nog wel het oude vertrouwde drankje: bier. Het laat me nooit in de steek en deze schrale tatta kan dat lekker betalen.

Favoriet hysterische aankoop
Het was een nek aan nek-race tussen de flamingolampjes of de cactusvaas. De cactusvaas heeft toch gewonnen door de elegantie en internationale allure die deze uitstraalt.

Favoriet wikipediafeitje dat ik heb geleerd
Opium wordt gemaakt van de papaver-familie. Dat is inderdaad gewoon die doodnormale klaproos! Wie had dat nou gedacht?

Zo dat waren de favorieten van het moment. Het is namelijk reuze interessant om te lezen wat de favorieten van een random meisje uit de Randstad zijn. Vind ik zelf namelijk ook bij anderen, dus geen schaamte hoor!

Foto van Jan Smit is van Martijn Kleingeerts.

Author image
Ik ben het wandelende exemplaar van Wikipedia, zelf benoemd guru als zweefteef en mijn levensmotto is: ‘eten is lekker’. Ik praat graag met hashtags in het echte leven, #hila.