Theekransje

Dingen die het leven een beetje beter maken

Soms is de wereld best schraal. We leven in een tijd van globale crisis, Donald Trump zou nucleaire codes in zijn miniscule handjes kunnen krijgen en af en toe voelt het alsof we eerder achteruitgang dan vooruitgang boeken. Maar toch zijn er van die kleine dingen die het leven weer even wat beter maken. Zoals Jomny Sun zei: “look. life is bad. evryones sad. we're all gona die. but i alredy bought this inflatable boumcy castle so r u gona take ur shoes off or wat.” Soms moet je gewoon even genieten van de toffe dingen in het leven en daarom zet ik er hier een aantal op een rij.

Kaassoufflés
Hier bij Theekransje zijn we fan van kaassoufflés. De combinatie van een knapperige buitenkant en gesmolten kaas is simpel maar elegant. Oké, ik ben geen fijnproever en zal het ook nooit worden. Maar dat hoeft ook helemaal niet, als je maar kaassoufflés binnen bereik hebt. Zo heb je altijd het beste comfort-food voor in de frituurpan bij de hand.Mini-varkentjes
Ze passen in een theekopje als ze jong zijn, ze hebben een schattig neusje en ze zijn superslim. Voor alle hipsters die katten en honden te standaard vinden en konijnen te dom, is het mini-varken de oplossing voor eeuwig geluk. Maar zelfs als je niet voor zo’n varken kan zorgen in je veel te kleine studentenwoning kan je altijd nog schattige foto’s opzoeken en onelegante piepgeluiden maken als je foto’s van een varkentje in mini-regenlaarsjes ziet.


We Rate Dogs
Alle hondjes, groot en klein, zijn geweldig en de persoon achter We Rate Dogs begrijpt dit helemaal. De kwaliteit van mijn leven is met minimaal 19374% omhoog gegaan sinds ik dit account ben gaan volgen. Elke dag krijg je de allerbeste hondjes te zien, van hondjes die kunnen surfen tot hondjes die in slaap vallen achter het stuur. Het is onmogelijk om daar niet vrolijk van te worden.


Kattenpootjes
Mocht je honden en varkentjes stom vinden, dan hebben we natuurlijk ook nog altijd katten. Als je écht geluk wil ervaren, ga dan eens foto’s opzoeken van kattenpoten. Ze zien er zo zacht uit dat je het bijna door het scherm heen kan voelen en die onelegante piepgeluiden komen automatisch weer naar boven.


Thee
Tsja, we zouden Theekransje niet zijn als thee ons niet gelukkig maakte. Ben je verkouden? Thee. Misselijk? Thee. Verdrietig? Thee. Koud? Thee. Gelukkig? Thee. Je snapt het wel: thee is altijd het antwoord, zelfs als het leven een enorme trut is.


Lin-Manuel Miranda die naar mensen kijkt
Obama en Beyoncé zijn fan van hem, maar op de één of andere manier is hem dat niet naar het hoofd gestegen. Voor degenen die zich afvragen wie deze man in godsnaam is, Lin-Manuel Miranda heeft een hele reeks awards op zijn naam staan voor de musicals Hamilton en In the Heights. Het maakt verder niet uit of je weet wie hij is, want het gaat erom hoe hij naar mensen kijkt. Hij kijkt altijd alsof hij enorm trots is op degene waar hij naar kijkt, ongeacht wie het is. Dus als je een keer een kutdag hebt, kijk dan naar deze gifs van Lin-Manuel Miranda en troost jezelf met de kennis dat in ieder geval één persoon trots op je zou zijn.

Als je een rotdag hebt gehad, kun je er met deze dingen weer tegenaan en als je een topdag hebt gehad, wordt je dag hier alleen maar beter van!

Author image
Student Gender Studies. Hashtag-misbruiker. Ik heb een zwak voor genetisch gemanipuleerde supersoldaten of anderszins onbereikbare figuren. Expert in Chris Evans' baard, social justice, en Sharknado.