Theekransje

Een ode aan Douwe Bob

Vorig jaar was daar opeens Douwe Bob. Waar ik eerst nog moest lachen omdat het waarschijnlijk een sukkelige Fries was met een gitaartje (zoals Twarres), bleek het een rasechte Amsterdammert te zijn. Dat hij Douwe Bob heet in plaats van Storm of André is mij daarom ook nog steeds een groot raadsel. Desondanks heeft Douwe mijn hart gestolen en ook die van mijn mede-Theekransianen. Laat me je vertellen waarom.

Eurovisie
Douwe is blijkbaar al langer actief, maar door het Eurovisie Songfestival leerde ik hem kennen. Een aangename verschijning tussen de hysterische acts. Dat hij daarnaast een kroeg opende waar hij met andere kandidaten zong, maakt hem ook nog eens een sportieve en gezellige tegenstander. Instant crush. Ohja, en zijn liedje en optreden waren ook helemaal leuk.

Nooit in de kast
Ooit werd Bobje door de media uit de kast gehaald, want hij is openlijk bi. Zijn reactie was werkelijk geniaal: "Ik heb nooit in de kast gezeten". Dit vertelde hij onlangs ook in L'Homo. Hier was een fotoreportage met hele mooie foto’s, maar ook vreemde foto’s. Serieus, waarom zou je als een zoutzak naakt op een paard liggen? Hij heeft geen problemen met zijn seksualiteit en daarom is hij chill.

Johnny Cash
Douwe heeft net als ik een zwak voor Johnny Cash en daarom een man naar mijn hart. Hij covert “The Man in Black” en dan scoor je +100 punten bij mij.Leuke hondjes
Om het helemaal af te maken heeft hij twee leuke keffertjes als hondjes. 14/10 Good doggos.

Taking my bitches to the market!! #nacho #tammy

Een bericht gedeeld door Douwe Bob (@douwebob) op

Kortom, Douwe naar de top!

Author image
Ik ben het wandelende exemplaar van Wikipedia, zelf benoemd guru als zweefteef en mijn levensmotto is: ‘eten is lekker’. Ik praat graag met hashtags in het echte leven, #hila.