Theekransje

Halloween horrorscoop

Diep van binnen zit er in ons allemaal een vreselijk monster. En Halloween is hét perfecte moment om het wezen los te laten. Daarom presenteert Theekransje voor deze duistere tijd de horrorscoop:


De Ram is Godzilla
Shit kapot maken is helemaal jouw ding en als Godzilla heb je eindelijk een goed excuus. Je kan alle agressie die je het hele jaar lang opgekropt hebt vandaag kwijt. Het bureau van die collega waar je je al maanden aan ergert is niet veilig. Als die collega er wat van zegt, zeg je dat je een serieuze method-actor bent. Je collega kan blij zijn dat je hen geen dode rat hebt gestuurd. ‘s Avonds sla je het snoep uit de handen van gretige kinderen. Ze kunnen maar beter vroeg leren dat het leven een trut is.


De Stier is de Tandenfee
Deze Halloween laat jij je van je meest hebberige kant zien. Je ziet er misschien schattig uit in je tutu, maar schijn bedriegt. Je begint rustig met het stelen van het gebit van je opa en oma, maar al snel is dat niet genoeg om je drang te bevredigen. Je laat mensen op straat struikelen in de hoop dat ze een paar tanden verliezen. Kinderen krijgen keihard snoep voorgeschoteld zodat jij je verzameling nog verder kan aanvullen. Wat je uiteindelijk met al die tanden moet, weet je zelf ook niet. Je weet alleen dat je weer helemaal zen bent.


De Tweeling is de Racistische Sinaasappel
Je hebt dit jaar opeens een onbedwingbare drang om een torenhoge muur om je huis heen te bouwen en minderheden te generaliseren. Je dreigt mensen te ontslaan als ze je niet genoeg snoep geven. Je hebt een ongezonde oranje tint en een dood dier ligt op je hoofd om het plebs te intimideren. De macht is naar je hoofd gestegen deze Halloween. Helaas heb je nog steeds te kleine handjes om echt veel snoep te kunnen graaien. Deze Halloween is duidelijk #rigged!!!


De Kreeft is de Zombie
Dingen loslaten is niet jouw sterkste kant. Als de dood jou roept, kom je dus doodleuk gewoon weer tot leven. Helaas ben je niet meer helemaal de oude. Je hebt nog maar één prioriteit en dat is hersenen eten. Je missie wordt bemoeilijkt door Daryl Dixon cosplayers met een kruisboog die jou maar niet met rust willen laten. Ach, ze komen er snel genoeg achter dat hun pijlen nep zijn, maar jouw honger wel degelijk echt is.


De Leeuw is het Kind
Elke Halloween ga je langs zoveel mogelijk huizen om iedereen de stuipen op het lijf te jagen. Je kostuum doet ieder jaar weer het werk en je hoeft je amper in te spannen. Je gaat op je tenen staan, trekt aan de deurbel en kijkt het stel aan die de deur opent: “Are you my mommy?” Je hebt de zin amper uitgesproken of het stel schreeuwt het uit en slaat de deur in je gezicht. Ik zou hetzelfde doen als ik een kind voor mijn deur zag.


De Maagd is Bloody Mary
Op veel Halloween-feestjes worden natuurlijk doodenge drankjes geserveerd, maar geen enkele is zo gevaarlijk als de Bloody Mary. Nietsvermoedende feestgangers pakken dit drankje aan, denkend dat ze even hun dagelijkse portie vitamines binnen kunnen krijgen via een cocktail. Niets is minder waar. Wanneer er gegrapt wordt om drie maal ‘Bloody Mary’ in een Bloody Mary te schreeuwen, kom jij tevoorschijn. Ze zullen boeten voor het feit dat ze je van je Jane the Virgin marathon hebben weggehaald. #TeamMichael


De Weegschaal is de Clown
Je lacht iedereen uit die bang is voor de clowns die in Amerika mensen laten schrikken. Jouw collega’s pest je voor de grap door rode neuzen op hun bureau’s te leggen en hun schermafbeelding te veranderen in een enge clown. ‘s Avonds na het eten trek jij je grote schoenen aan en zet je een rode neus op. Het is tijd. De clowns gaan Nederland overnemen. En jij staat vooraan.


De Schorpioen is de Succubus/Incubus
Saaie Halloween outfits zijn geschiedenis wanneer jij je klauwen zet in het minst sexy kostuum van het jaar: Donald Trump. Zelfs dit kostuum weet jij zo geil te maken, dat iedereen waar je langs loopt een natte poes/harde lul krijgt. Dit is niet alleen één van je favoriete hobby’s, het is van levensbelang. Als succubus/incubus heb je een quotum van zielen die je ieder jaar met Halloween moet opleveren. En je hebt een tekort van 28. Dat wordt even doorwerken.


De Boogschutter is de Spin
Al jaren schreeuwt een mythische kracht je toe en deze Halloween besluit je te luisteren. Het is tijd om je ware aard te omarmen. En die omarm je dan ook maar liefst acht keer, want je hebt wat pootjes over. Naar een Halloween feestje gaan deze avond? Nee hoor, het liefst blijf je bij mensen weg. Tenzij je honger hebt, maar daar heb je ook een oplossing voor. Het feestje komt dan wel naar jou. Jij spint je web, gaat zitten en wacht lekker rustig af. Degene die jouw pad kruisen, zullen het berouwen...


De Steenbok is de Vampier
Als het leven zuigt, dan zuig je het leven maar terug. Daarom loop jij al dagen rusteloos rond en ben je op zoek naar iets dat de dorst beter stilt dan een pak tomatensap. Het is vanavond eens tijd om weer een bezoekje aan de tandarts te brengen. Niet om die dubbele tanden te laten trekken, maar omdat zijn witte nek je niet aanstaat. Enne, we weten dat je je spiegelbeeld niet kan zien, dus nog even een tip: dat op je lichaam is zweet, geen glitter.


De Waterman is de Mecha Shark
Als er iemand een doorzetter is, ben jij het wel! En zie, er is geen houden aan met jou. Want als jij ergens je tanden in zet, bijt je door! Deze Halloween voel je je als een vis in het water, maar of dat helemaal natuurlijk is… Hoe dan ook, jij gaat los vanavond! Je bent lekker wild en niet te stoppen, als een tornado ren je van links naar rechts. Waar je de nacht eindigt, dat moet nog blijken. Maar dat je een verhaal (of meerdere) te vertellen gaat hebben, dat staat als een paal boven water.


De Vissen is de Dementor
Liefde, blijdschap, geluk? Ugh, dat is toch niets voor jou! Eindelijk mag je dat menselijke omhulsel wegdoen en je echte gezicht laten zien. Als Dementor zie jij juist de magie van het vergallen van het geluk van anderen. Jij laat je niet tegenhouden door een groepje scharminkels met een stukje hout! Gek genoeg hebben jij en de Racistische Sinaasappel een bijzondere connectie, want jullie kunnen je allebei niet inhouden wanneer het op zoenen van vreemden aankomt. Geef elkaar dus maar eens een dikke pakkerd!

Author image
Team Theekransje heeft wat te zeggen!