Theekransje

Inburgeringscursus #2 - Keukenhof

Volgens familie en vrienden ben ik niet goed bekend met mijn geboorteland. Ik weet niet waarom we zoveel van bloemen houden, we haring met staartje eten of waar ik Giethoorn van moet kennen. Op al deze vraagstukken ga ik antwoord geven in deze nieuwe serie Inburgeringscursus. Volg mij op mijn tour door het land waar ik Nederlandse tradities met al mijn zintuigen ga beleven.

De eerste aflevering vond plaats in het pittoreske Volendam, waar ik ging haring happen, verkleden en genieten van palingsound. Al snel werd besloten dat mijn tweede bezoek de Keukenhof moest worden. Met het mooiste weer van het jaar tot nu toe (strak blauw, 27 graden) ging ik met Theekransianen Britt, Dewi en Esther op pad om te ontdekken waarom een park met bloemen in Godsnaam op zoveel bucketlists staat.

Author image
Ik heb een hipstertas, vind eten lekkerder als het in de vorm van een dinosaurus is en heb een zwak voor onbereikbare mannen die blauw of geschminkt zijn.