Theekransje

Favorieten op Instagram

Aangezien alle social media wordt overgenomen door mijn moeder en andere moeke’s wil ik graag een ode brengen aan het medium dat nog niet is overgenomen: Instagram. Ik hoop dat alle lezers weten wat insta is, anders moet je nu snel naar een andere blog wieberen.

Ok, je bent er nog? Natuurlijk zijn er de perfecte instaleventjes waar we alleen maar van durven te dromen. Gelukkig zijn er ook grappige, geweldige en toffe accounts. Ik deel mijn favoriete accounts van dit moment.

@dicklatte
Dit is inderdaad een account wat latte art maakt met piemels. Lullen zijn hilarisch en koffie is lekker, deze combinatie is dus goud waard. Proost!

@thejungalow
Zoals jullie weten ben ik een plantenliefhebber en ik volg daarom ook teveel planteninsta’s (ik zweer je, Instagram is nog niet overgenomen door de ANWB-stelletjes hoor). Mijn favoriete plantjesaccount is deze, want ze koppelen het ook aan mooi interieur van over heel de wereld.

@buzzfeedladylike
Ik ben een fervent kijker van Buzzfeed video’s en Ladylike is wel mijn favoriete kanaal. Vijf chicks maken video’s over schilderen met menstruatiebloed, nieuwe Kylie Jenner lipsticks en hoe maak je een oud mes weer zo goed als schoon. Deze meiden hebben zelfspot en dat komt naar voren in dit account waar ze memes plaatsen met charmante printscreens van hun video’s. Dewi tested, Dewi fangirling.

@jipenmees
Bazinnetje Robin is zo’n chick die een instaperfect leven heeft en dit heeft ze nu ook gemaakt van haar twee senioren katten. Ze knabbelen vaak aan pioenrozen of liggen op het terras te chillen. De leef.

In de categorie ‘kat’ is @raamkatten ook een dikke aanrader!

@theinksociety Dit is een tattoostudio in Utrecht. Hier werken echter niet je standaard artiesten, maar ieder heeft een eigen stijl ontwikkeld die je niet snel ergens anders ziet. Ideaal om nieuwe inspiratie te halen voor je volgende tattoo. Ga je toevallig nog naar Zweden? @alexcfourpotattoo werkte eerst ook in Utrecht, maar is nu in Stockholm gestationeerd.

Ps. Wij hebben ook Instagram!

Author image
Ik ben het wandelende exemplaar van Wikipedia, zelf benoemd guru als zweefteef en mijn levensmotto is: ‘eten is lekker’. Ik praat graag met hashtags in het echte leven, #hila.