Theekransje

Netflix tips: Stand-up Comedy part 2

Omdat 2016 een horrorjaar was raadde onze eigen Esther een aantal briljante stand-up comedy shows aan. Helaas is 2017 niet veel beter, dus ben ik van mening dat we een nieuwe lading humor nodig hebben om door deze depressieve tijd te komen.Hasan Minhaj: Homecoming King
Hasan Minhaj ken je misschien als correspondent bij The Daily Show en heeft altijd fantastische stukken. Ik was dus al fan van hem toen ik hoorde dat hij een eigen Netflix-show kreeg. Hassan vertelt zijn ervaringen in één verhaal als moslim-Amerikaan met immigranten ouders. Hij heeft het over onderwerpen zoals racisme, liefde en immigratie. En wat een top show: een dikke aanrader!Trevor Noah: Afraid of the Dark
Trevor is de host van The Daily Show, maar is begonnen als stand-up comedian. Zelfs nu hij het druk heeft met The Daily Show kan hij het niet laten om toch nog een stand-up tour te doen. Wat kan ik zeggen, behalve dan this man is non-stop! De onderwerpen die Trevor aansnijdt zijn racisme, seksisme en politiek. Het klinkt misschien een beetje lame, maar hij is echt een ster in accenten nadoen. Dit is een thema die de show samenhang en voor hilariteit zorgt.Jen Kirkman: Just Keep Livin’?
Ik had niet eerder van Jen Kirkman gehoord tot Netflix me haar show “Just Keep Livin’?” aanraadde. Het was een 99% match, en daarmee ook gelijk de meest succesvolle match ooit in mijn leven. In haar show “Just Keep Livin’?” heeft ze het over seksisme en een gescheiden vrouw zijn in de 40. Jen is niet alleen fucking grappig, maar ook nog eens enorm gevat. In de show reageert ze op een opmerking uit het publiek over verkrachting, zonder het onderwerp of slachtoffers belachelijk te maken. Dit klinkt misschien niet als een wereldwonder, maar in de wereld van comedy is dit erg moeilijk te vinden.Als je de show “Just Keep Livin’?” hebt gezien kun je gelijk haar show uit 2015 “I’m gonna die alone (and I feel fine)” opzetten. Ook deze show is fantastisch en is net zo grappig. Jen gaat hier meer op haar leven als een gescheiden vrouw zonder kinderen in. Een echte must watch voor iedereen die überhaupt geen kinderen wilt.

Author image
Ik heb een hipstertas, vind eten lekkerder als het in de vorm van een dinosaurus is en heb een zwak voor onbereikbare mannen die blauw of geschminkt zijn.