Theekransje

Wat voor tattoo moet jij nemen?

Al jaren ben je aan het twijfelen of een tattoo nou echt iets voor jou is. Een tekeningetje zetten die niet weg te wassen is, is een investering waar je liever geen spijt van wilt gaan krijgen. Maar ik ken jou. Laat mij je de weg leiden naar jouw ideale tatoeage, want fuck keuzestress.

De ram - Chinese tekens
Je mag dan misschien niet de taal spreken of lezen, maar Chinese tekens zijn absoluut de tattoo voor jou. Als ram ben je er heilig van overtuigd dat die tekens “avonturier” spellen, maar eigenlijk staat er zweetkaas. Nu niks meer aan te doen. Mijn advies? Vermijd China en iedereen die Kantonees of Mandarijn leest. Ik bedoel, 1 miljard mensen ontwijken moet mogelijk zijn.

De stier - Infinity teken
Niemand is zo trendy als jij. Je koopt je kleding bij H&M, je schoenen bij H&M en ja zelfs je eten bij H&M. Okay, ik weet niet wat hip is, maar jij wel. Op een exclusieve blog heb je vernomen dat acht het nummer van het jaar is, dus hup die tattoo parlor in en zetten die hap. Je laat acht tranen over je wang rollen door de pijn, maar jezus wat ben jij hip.

De tweeling - Pijlen
Soms is het gewoon moeilijk om te weten welke kant je nou op moet gaan, laat daarom een pijl op je arm tatoeëren. Niet langer hoef jij aan gesprekken mee te doen waar iedereen onzeker is over de toekomst. Jij hebt een pijl op je arm staan die je laat zien waar je heen moet. Het is even wennen dat die pijl maar één kant op wijst, maar zodra je je overgeeft aan de hogere tattoo god zie je zelf in dat vooruit ook de enige manier is van bewegen.

De kreeft - Portret van je baby
Blijkbaar ben je dol op portretten én op je vers geboren kroost, dus die combineer je gewoon. Als een ware nieuwe ouder dring je het liefst iedereen op om naar je tattoo te kijken, dus plaats je deze systematisch op je borst. Natuurlijk wel hoog genoeg zodat je dat kinderhoofdje boven je kleding uit ziet komen. Het wordt helemaal feest als je een v-neck aandoet.

De leeuw - Tribal
Jij als druk persoon hebt wat kalmte nodig in je leven, daarom is de simpliciteit van de tribal tattoo absoluut wat voor jou. Je plaatst deze uiteraard op je bovenarm en draagt uitsluitend nog maar t-shirts. Iedereen moet je tatoeage zien. En als ze godverdomme niet willen kijken dan grom je toch even heel hard om de aandacht te trekken. Ik bedoel, met zo’n simpele tattoo moet je ook wel extra hard je best doen.

De maagd - Harry Potter tattoo
Bij Theekransje zijn we het allemaal eens dat Harry Potter #deleven is. De maagd neemt dit wel heel serieus en heeft als doel om elke Harry Potter symboliek in te graveren in het grootste orgaan. Dit kost misschien wel wat tijd en geld, maar ja het is niet alsof je wat beters te doen hebt. Na de Deathly Hallows, patronus en hippogrief moet je ook de beste leraar niet over het hoofd zien en tatoeëren: Gilderoy Lockhart.

De weegschaal - Bedankt voor die bloemen
Ondanks wat de titel misschien zegt moet je niet de paus vastleggen in je huid, maar juist heel veel bloemen. Je huis is toch al een enorme jungle geworden, dus je kan je net zo goed overgeven aan de natuur. Neem dus een full body tattoo van bloemen en ga tussen de monstera’s staan en geniet van wat zonlicht en water.

De schorpioen - Naam van je lover die later je ex is
Waarschijnlijk één van de grootste tattoo cliché’s die er zijn is de naam van je partner laten zetten. Daar sta jij absoluut boven. Jij bent namelijk wel zeker dat jij en je crush 5eva samen zullen blijven en ik juich dat toe. Echter de dag nadat je die tat hebt laten zetten, gaat het uit. Dan maar heel snel iemand anders vinden die Robin heet, anders slaat die tattoo nergens meer op.

De boogschutter - Wereldkaart
Als je boogschutter hoort dan denk je aan reizen. Ten minste, volgens alle horoscopen. Dus ja, wie ben ik om daar tegenin te gaan? Daarom is de wereldkaart absoluut iets voor jou. En aangezien je zo reis gezind bent, maak er een uitdaging van en bezoek een land en tattooer die dan op je lichaam. Hopelijk heb je genoeg huid voor deze uitdaging.

De steenbok - Snor op vinger
Jij hebt die memo niet gekregen dat die hipster snorren die drie jaar geleden overal op gedrukt werden niet meer in zijn. Fuck it, denk jij! Nou, fuck it indeed, want jij hebt het probleem dat je geen haar op je lippen kan groeien. Dan maar een snor op je wijsvinger zetten toch? YOLO!

De waterman - I <3 mom
Jij bent zo’n iemand die je intenties gelijk duidelijk wilt maken. Je vind sambal lekker, je wilt geen spinazie eten, je houdt van je moeder. Toch vreemd dat je dan wel “I <3 mom” op je arm laat zetten maar “fuck spinazie” krijgt geen ruimte op je lichaam. Of spaar je nog voor het geld? Of heb je misschien iets goed te maken met je moeder? Veel vraagtekens hier, maar het is duidelijk dat je geen spinazie wilt.

De vissen - Draak
Ondanks het feit dat je al spirit animal natuurlijk vissen zijn neem je duidelijk geen genoegen met één diersoort. En waarom zou je niet schieten voor de sterren en een mythisch wezen laten tatoeëren. Je favoriete film Dragonheart was laatst op tv en het enige wat je kon doen tijdens de film was meebrullen. Helaas hield je hier niet mee op en ben je een week lang gaan brullen. Raar dat je collega’s hier niet van opkeken.

Author image
Ik heb een hipstertas, vind eten lekkerder als het in de vorm van een dinosaurus is en heb een zwak voor onbereikbare mannen die blauw of geschminkt zijn.