Theekransje

Theekransje viert Sinterkerst!

De Theekransianen houden van cadeautjes, tradities veranderen en kruidnoten. Dit zijn genoeg redenen om Sinterklaas en Kerstmis te combineren tot Sinterkerst in januari. Daarom kwamen wij afgelopen weekend samen om mooie dankwoorden te spreken dat we niet te breken zijn 4 life en dat luisteren naar Justin Bieber sociaal geaccepteerd wordt. Theekransiaan Dewi wilde deze dag graag vereeuwigen op het blog en besloot een plog te maken.

Plog (het/de; meervoud: plogs; ww: ploggen)
      1. Een gezwel van een kikker
      2. Een photo-log, waar een blogger een foto-overzicht van een dag plaatst
      3. Ik plog, jij plogt, hij plogt, wij ploggen; raak niet in de war met ploegen (vrouwen met een kek, praktisch kort kapsel, boeren en 50+’ers verstaan namelijk ploegen).

“Begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach.” Maar, vooral begin de dag met een heerlijk ontbijtje. Ik doe net alsof het zondag is.

Ondertussen kijk ik of Mister Tubbs vannacht alles heeft opgevreten in mijn kleine kattenparadijsje. Ik heb een lichtelijke verslaving aan Neko Atsume.


Als een ware make-up artist kwak ik wat make-up op mijn gezicht. Ik wil er natuurlijk op mijn paasbest uitzien voor de mede Theekransianen! NTB<3


Vandaag vieren we dus Sinterkerst 2k16! En ik had voor onze hipster Britt een cactusparadijsje gemaakt; inclusief prachtig mooi gedichtje.


Altijd als je dicht bij iemand woont, denk je dat je nog wel andere dingetjes snel kan doen. Zo ging ik alle afwas wegwerken onder genot van Johnny Cash en valszingerij.


Maar zoals altijd blijkt, heb je dan opeens toch haast. Zwaarbepakt ging ik door de harde wind fietsen naar ons Britt.


Ik was niet bij Britt om de afgesproken tijd van 13:13, maar dat was niemand. Iedereen heeft wel heel hard gewerkt aan de surprises en gedichtjes zo te zien. Ik vind dit er zo leuk uitzien!


Dit ziet er ook heel gezellig uit in dat hipsterhuis van Britt. Iedereen was na een halfuur al kotsmisselijk van de chocolade en marsepein.


We houden ook allemaal van onze duistere en gemene kant, daarom gingen we ook dobbelen…


Maar eerst de surprises! Dit was heel leuk, ondanks dat iedereen even voor schut wordt gezet in zijn gedicht. Dat vind ik eigenlijk het grappigste van alles.


De rest vond dit ook gezellig en kneuterig. Het was net alsof we ons in december waande.


Tussendoor kunnen we ook heel veel kletsen en praten over belangrijke zaken zoals met welke SebStan jij je identificeert. Maar het was ook tijd voor Het Grote Dobbelspel. Iedereen wordt hier een beetje materialistisch en gemeen van.


Door al die gemene taferelen, was het tijd voor een pauze. We gingen luisteren naar The Dutch Boys op de hipster-platenspeler van, uiteraard, Britt!


Ik ging nog even likken aan de Sint voordat we weer aan de strijd der cadeau’s begonnen.


Mijn opbrengst was uiteindelijk dit geworden. Gelukkig kon ik mijn Winnie the Pooh knutselpakket nog ruilen voor de roze kaars.


Nu was het tijd om onze culinaire smaakpapillen tot een hoogtepunt te laten komen: Thais eten! Zoals je ziet is het mooi opgediend, want zo rollen wij.


Toen was ik opeens weer thuis. Doordat ik van binnen een oma ben, wilde ik lekker in bed gaan liggen en ultiem chillen. Dus even zeer verantwoord mijn tanden poetsen.


Vandaag heb ik niet mijn 10.000 stappen gehaald, maar ik heb wel veel gefietst vandaag. Nu lijkt het net alsof ik een #healthy #fitgirl ben, maar ik houd gewoon van cijfertjes. En ik houd van slapen.

In bed ging ik liggen met mijn favoriete knuffel genaamd Okapi de Okapi, sinterkerst cadeautjes om door te lezen en mijn elektrische kruikje. Dat kruikje is hemels.

Mijn gedachten over ploggen? Wat een kutwerk, maar het is wel leuk om een daagje vast te leggen op deze manier. Ik zal het niet zo snel nog een keer doen, want ik kan geen keuzes maken over welke foto ik nou wil laten zien in de plog.

Author image
Ik ben het wandelende exemplaar van Wikipedia, zelf benoemd guru als zweefteef en mijn levensmotto is: ‘eten is lekker’. Ik praat graag met hashtags in het echte leven, #hila.