Theekransje

Koreaanse treat yo self merk Tony Moly stal m’n hart

Koreaanse schoonheidsproducten zijn he-le-maal in en gebruiken soms wat ongewone ingrediënten (laten we het slakkenslijm gezichtsmasker noemen). Ik ben misschien niet een make-up of schoonheidsguru, maar ben wel erg dol op mezelf verwennen. Mijn ultieme treat yo self is namelijk af en toe een gezichtsmaskertje nemen of merchandise kopen van één van m’n vele fandoms. En laat er nou een Koreaans schoonheidsmerk zijn wat deze passies van mij combineert: Tony Moly.

Zoals jullie misschien ook weten ben ik nogal visueel ingesteld en ben ik dan ook echt een slut voor mooie dingen. Zo kocht ik vorig jaar voor het eerst een Tony Moly gezichtsmasker en een perziken-lipbalm (in de vorm van een perzik!), omdat ik de vormgeving zo mooi en quirky vind. Ik was al helemaal tevreden met deze aankoop, omdat het me een eyegasm gaf. Het bleken echter ook gewoon echt top producten te zijn! Het gezichtsmasker is een vel wat je op je gezicht legt en dus ook voor weinig geknoei zorgt. Helemaal top. M’n huid was er ook nog eens enorm zacht van geworden. Tony Moly stond toen al hoog in m’n vaandel.

Na de komst van Pokémon Go kunnen we wel zeggen dat de Pokémon gekte helemaal terug van weggeweest is. En al helemaal bij mij. Het moment dat ik hoorde dat Tony Moly een Pokémon collectie uit bracht wist ik niet hoe snel ik op de ‘koop’ knop moest drukken. Ik kocht een Pikachu, Meowth en Bulbasaur gezichtsmasker, een Eevee handcrème en een Bulbasaur pore cleanser. Later vond ik ook nog Diglett neusstrips. Alle producten waren typisch Tony Moly: quirky, maar ook goed in zijn werking. Degene die er bovenuit springt is hands down de Diglett neusstrips! Ik heb nog nooit zo’n product gehad die zo veel vervelende mee-eters wist weg te halen. Ik beschrijf dit product niet voor niks als life changer aan iedereen die ik tegenkom.

Als je dus trendy wilt zijn en benieuwd bent naar goede Koreaanse schoonheidsproducten raad ik je echt Tony Moly aan. En al helemaal als je ook fan bent van Pokémon. Ze hebben nog veel meer producten die ik graag nog uit wil proberen en daar staat de zonnebrand bovenaan mijn lijstje te pronken. Zoals je leest groeit mijn liefde alleen maar, en daarbij ook mijn gezichtsmasker collectie. Maar dat is absoluut niet erg! #treatyoself

Author image
Ik heb een hipstertas, vind eten lekkerder als het in de vorm van een dinosaurus is en heb een zwak voor onbereikbare mannen die blauw of geschminkt zijn.