Theekransje

#MakeTwitterGreatAgain

“Wat houdt je bezig?” is de vraag die Twitter mij stelt. Het antwoord is simpel: Twitter houdt mij bezig. Zodra ik wakker word, in de trein zit, wacht op een afspraak op werk, voordat ik in slaap val… Ik hou van Twitter.

Niet veel mensen snappen dit, gezien het feit dat het aantal Twitter gebruikers is afgenomen. Onacceptabel. Daarom begin ik de actie #MakeTwitterGreatAgain en deel ik mijn favoriete Twitter accounts met jullie:

Positive Bunny
Een schattig konijntje tweet lieve afbeeldingen en positieve zinnen waardoor je dag nèt weer wat beter gaat. Zit je in de put? Positive Bunny geeft je altijd een virtuele knuffel. #Liefde <3

Big Ben Clock
Een goede klok vertelt je met luide klokslagen hoe laat het is, ook al kan er alleen tekst worden gebruikt. En dat is precies wat Big Ben op Twitter doet: aangeven hoe laat het is. Is het twee uur? BONG BONG. Je kan de Big Ben praktisch door het woord heen horen. Leuk detail: met Halloween en Kerst verandert de BONG naar andere woorden.

Hamilton Text Posts
Sietske legde uit wat Hamilton is in dit artikel, maar ze is niet de enige die weg is van deze musical. Ik luister de nummers ook non-stop en wil MEER. Dat krijg ik gelukkig via Hamilton Text Posts, een account dat grappige opmerkingen van fans plaatst. Een echte aanrader als je weg bent van Hamilton!

SassyWars
In een sterrenstelsel, ver, ver weg… zat ik op Twitter zonder SassyWars te volgen. Gelukkig heb ik die fout rechtgezet en krijg ik hilarische dingen met betrekking tot Star Wars te zien. Dingen zoals Harrison Ford die zelf schietgeluiden maakt, nep gesprekken tussen Anakin en Obi Wan en de video van de Chewbacca lady had ik dan gemist. #Tragic

We Rate Dogs
Dit account is tof want honden. Mensen sturen een afbeelding in van hun hond en die krijgen een cijfer van 1 tot en met 10. Stuur je een foto van een geit, eend of varkentje? Geen probleem, want stiekem zijn dit ook honden. Bam, 12/10.

Dus klik, kijk en volg! Heb je zelf nog leuke accounts om te volgen? Laat het in de comments hieronder weten!

Author image
Ja, ik ben iemand die gelooft dat Pluto een planeet is, lava lampen te hip vind en teveel boeken, te weinig tijd heeft. Ik vind oude spullen tof maar ben ik dan een hipster?