Theekransje

Verwen jezelf horoscoop

Af en toe moet je jezelf in het zonnetje zetten. Maar ben jij iemand die geen idee heeft hoe je jezelf moet verwennen? Geen zorgen, je horoscoop weet raad!

De Ram
Af en toe is het gewoon lekker om op de bank te hangen en er niet meer vanaf te komen. Als blijkt dat je er dan moet blijven plakken, so be it! Als je er dan in de bank wegzakt en een nieuwe wereld ontdekt tussen het pluis ben jij de nieuwe koning te rijk.

De Stier
Omdat je je tijd anders indeelt is er weinig ruimte om zen te worden. Kom eens uit dat hoofd waar je in blijft plakken en zet zen worden eens hoog op je to do-lijstje. Daar kan je alleen maar beter van worden.

De Tweeling
Als Tweeling hou je van alles in paren. Doe daarom je zen-technieken niet één keer, maar twee keer! De tweede keer vallen al die zorgen zo van je schouders af. En zo niet, dan doe je het toch nog twee keer?

De Kreeft
Eigenlijk weet jij dondersgoed hoe je moet relaxen en tot jezelf moet komen. Maar heb je er wel eens aan gedacht om een keer niet een Nick en Simon CD op te zetten? Wie weet wordt je ook gewoon zen van de zwoele hits van Monique Smit? Is het proberen waard!

De Leeuw
De rust zal wederkeren op het moment dat je realiseert dat je niet elk moment van de dag iets hoeft te zeggen. Niet alleen zullen alle andere horoscopen hier van profiteren, jij kan je energie gewoon beter gaan steken in moderne dans ofzo. Iets anders waar je niet je stembanden op scherp zet.

De Maagd
Soms - oké vaak - zijn je zintuigen overbelast. Je kan je natuurlijk opsluiten in een geluidsdichte donkere kamer, maar dat is ook maar zo donker. Probeer een keer je aandacht op één ding te focussen, zoals katten. Katten zijn altijd goed.

Weegschaal
Keuzes maken blijven obstakels die veel stress bij je opbrengen. In plaats van rondhangen in deze stresslevels, doe jij gewoon een dag zonder keuzes maken. Als dat betekent dat je het huis niet uitkomt, omdat je niet weet wat je aan moet trekken, is dat een teken. Bankhangen it is!

De Schorpioen
Aromatherapie is een ding en jij moet dat uitproberen. Echt waar, de geuren die je leven inkomen zullen je leven verrijken. Je wist vast niet dat de geur van een brandnetel zo intens nietszeggend kon zijn. Zonder aromatherapie had je dit nooit geweten.

De Boogschutter
Jij hebt altijd een heel arsenaal aan relax-technieken die je kan toepassen, dus tijd om dingen op te schudden. Wat als je gewoon je grootste angst onder ogen gaat zien? Loop gewoon een keer een volle kroeg in en schud iedereen de hand. Krijg je hier al gelijk stress van? Als je hier gelijk al stress van krijgt, dan kan je altijd terugvallen op oude praktijken: je gevoelens onderdrukken.

De Steenbok
Jij kan zo ongelofelijk blij worden van goed eten, dat weet jij. Is het je wel eens opgevallen dat niet elke avondmaaltijd een hamburger met truffelsaus hoeft te zijn? Variatie blijkt goed te zijn voor een eetpatroon, dus waarom probeer je niet eens de zoete aardappel friet bij de McDonalds? Doe anders je inspiratie op bij de Snackspert.

De Waterman
Als Waterman zal het je niet verbazen dat je zen wordt van grote oppervlaktes water. Het hoeft echter niet alleen water te zijn waar jij je in thuis voelt, het mag ook best wel een vat vol jus zijn. Waarom niet? Als jij maar lekker kan drijven.

De Vissen
Net als de Kreeft doe jij het goed op muziek. Misschien is Nederpop wel niet aan jou weggelegd, maar nieuwe stijlen proberen kan geen kwaad. Jij als échte muziekkenner kan dat vast waarderen. Dus hup, zet eens wat Evanescence, Peter Andre of -doe eens gek- Monique Smit op. Als je op een wonderbaarlijke manier daar geen topnummers tussen hebt gevonden, is Manita er ook altijd nog.

Author image
Ik heb een hipstertas, vind eten lekkerder als het in de vorm van een dinosaurus is en heb een zwak voor onbereikbare mannen die blauw of geschminkt zijn.